toon meer >>
Chef-koks in dienst voor chef-koks.
Alles begint in de buurt van Parijs in 1996 met de ontmoeting tussen twee gepassioneerde mensen:
Yann Le Moal, chef-patissier en Denis Pinault, ondernemer. Ze weten hun knowhow te bundelen en
richten samen een productieatelier op dat later Traiteur de Paris wordt.
Tegenwoordig begeleidt ons familiebedrijf wereldwijd chef-koks en professionals in de restauratiesector
door hoogwaardige patisserieën en cateringproducten te vervaardigen.
Sinds onze oprichting streven wij ernaar om de uitmuntendheid van de
Yann Le Moal, chef-patissier en Denis Pinault, ondernemer. Ze weten hun knowhow te bundelen en
richten samen een productieatelier op dat later Traiteur de Paris wordt.
Tegenwoordig begeleidt ons familiebedrijf wereldwijd chef-koks en professionals in de restauratiesector
door hoogwaardige patisserieën en cateringproducten te vervaardigen.
Sinds onze oprichting streven wij ernaar om de uitmuntendheid van de
Innovatieve producten/diensten/concepten
Producten
Aardappelwafel
De Hartige Aardappelwafel van Traiteur de Paris
ORIGINEEL : krokante en lichte textuur en buitenkant met een zachte kern van aardappelpuree.
SMAAKVOL EN EVENWICHTIG : in de oven gebakken zonder toegevoegde vetstof.
KORT RECEPT EN GESELECTEERDE INGREDIËNTEN : 40% aardappel, een korte lijst van ingrediënten en heerlijk op smaak gebracht (bieslook, zout en peper).
PRAKTISCH EN VEELZIJDIG : dankzij de platte basis is dit product geschikt voor vele toepassingen en vormen: als bijgerecht, als broodjesvulling, en bij een brunch of hartig buffet. Aangepast aan e
De Hartige Aardappelwafel van Traiteur de Paris
ORIGINEEL : krokante en lichte textuur en buitenkant met een zachte kern van aardappelpuree.
SMAAKVOL EN EVENWICHTIG : in de oven gebakken zonder toegevoegde vetstof.
KORT RECEPT EN GESELECTEERDE INGREDIËNTEN : 40% aardappel, een korte lijst van ingrediënten en heerlijk op smaak gebracht (bieslook, zout en peper).
PRAKTISCH EN VEELZIJDIG : dankzij de platte basis is dit product geschikt voor vele toepassingen en vormen: als bijgerecht, als broodjesvulling, en bij een brunch of hartig buffet. Aangepast aan e
Video
Company presentation
Multimedia