Premium quality pulled meat
Met Pulled Pork, Chicken en Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid, al dan niet in combinatie met de speciale saus die erbij is ontwikkeld. Ideaal voor bijvoorbeeld vliegtuigcatering, saladeproducenten, cateringbedrijven, de sandwichindustrie of de horeca.
Innovatieve producten/diensten/concepten
Pulled Veggie
Slow Food Masters
Slow Food Masters introduceert de Pulled Veggie. Hiervoor gebruiken we de Jack-Fruit. Deze vrucht wordt door ons op appelhout, Low & Slow gesmoked in onze traditionele smokers. De Jack Fruit laat zich prachtig pullen en heeft dan een vergelijkbare structuur als onze Pulled Meats. In combinatie met onze eigen Smokey Fruit Sauce een ware vegetarische delicatesse.
Slow Food Masters
Slow Food Masters introduceert de Pulled Veggie. Hiervoor gebruiken we de Jack-Fruit. Deze vrucht wordt door ons op appelhout, Low & Slow gesmoked in onze traditionele smokers. De Jack Fruit laat zich prachtig pullen en heeft dan een vergelijkbare structuur als onze Pulled Meats. In combinatie met onze eigen Smokey Fruit Sauce een ware vegetarische delicatesse.
Categorie: Food & beverage
Producten
Pulled Pork
Low & Slow Smoked
Op authentieke wijze, in een traditionele smoker gegaarde varkensschouder. Gedurende 12 uur gerookt op appelhout. Na het smoken wordt het vlees met speciale kammen uit elkaar getrokken (gepulled). Het resultaat zijn kleine stukjes draadjesvlees met de specifieke bite van Pulled Pork.
Low & Slow Smoked
Op authentieke wijze, in een traditionele smoker gegaarde varkensschouder. Gedurende 12 uur gerookt op appelhout. Na het smoken wordt het vlees met speciale kammen uit elkaar getrokken (gepulled). Het resultaat zijn kleine stukjes draadjesvlees met de specifieke bite van Pulled Pork.