Gespecialiseerd in ‘Cressen’
Koppert Cress is al jarenlang bekend als leverancier van cressen en specialties aan de beste restaurants van de wereld. Cressen en specialties zijn natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Naast de bekende toepassingen wil Koppert Cress laten zien dat de bijzondere collectie ook zeer geschikt is voor dé niet-voor-de-hand-liggende toepassingen of gebruiksmomenten.
Innovatieve producten/diensten/concepten
Producten
Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’
Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. En de keuze wordt steeds groter. Ieder jaar wordt minstens één nieuw product toegevoegd aan het sortiment ‘Micro-vegetables’, een collectie die als ‘Architecture Aromatique’ onder de aandacht wordt gebracht.
Eetbare blaadjes en bloemen
Dagelijks voorzien 200 gemotiveerde medewerkers van Koppert Cress de Nederlandse handel en leveranciers, die op hun beurt de micro-vegetables binnen Europa en over de rest van de wereld verspreiden. De eindgebruikers zijn voor het grootste deel chefs, restaurants, cateraars en hotels. De betrouwbare levering van de verse en smakelijke ingrediënten maakt het voor deze vakmensen mogelijk hun gasten op een creatieve manier te verrassen.